thumbnail photos - Vintage Mustang Forums

 
Thread Tools
post #1 of 8 (permalink) Old 02-05-2017, 11:38 AM Thread Starter
Senior Member
 
Dave R.'s Avatar
 
Join Date: Apr 2014
Location: Fairfield, Ohio
Posts: 328
thumbnail photos

When I try to open the thumbnails in the VMF posts, the screen goes gray. I can still see the post through the gray, the gray isn't opaque but translucent, but the photo doesn't open. This started a week or so ago and doesn't occur on other website/forums. Anyone else having photo issues? Dave R.
Dave R. is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 8 (permalink) Old 02-05-2017, 05:19 PM
Member
 
Budstoy's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: Twin Cities MN
Posts: 35
Garage
I'm having the same problem. Any suggestions?
Budstoy is offline  
post #3 of 8 (permalink) Old 02-07-2017, 10:20 AM
Administrator
 
Administrator's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 678
Garage
Willing to wager you are both using IE? Been seeing this happen a lot with Internet Explorer. It's getting more and more difficult to keep it compatible with all features of the site.

Let me know if it's a different browser you are getting this with. I applied a fix we've been using and was able to view images with all browsers I tested.

Kevin
Administrator is offline  
 
post #4 of 8 (permalink) Old 02-07-2017, 03:18 PM Thread Starter
Senior Member
 
Dave R.'s Avatar
 
Join Date: Apr 2014
Location: Fairfield, Ohio
Posts: 328
Kevin, yes I am using . Your fix did not resolve my problem either but thanks for trying.


Kevin and budstoy, I did find that right clicking on the thumbnail and then selecting "Open Link" will open the thumbnail properly. Dave R.
Dave R. is offline  
post #5 of 8 (permalink) Old 02-07-2017, 04:10 PM
Senior Member
 
PraireBronze's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Location: Rocklin, CA
Posts: 1,271
I've had this issue for months. Yes, using IE11. I have to use the back button to get back to the list of topics, reselect the topic, and then right click on the thumbnail and select "open in a new tab".

- Tim -

1965 Prairie Bronze 2+2 (under construction)
289 4V Automatic Transmission (A-code clone )
Black Std Interior
AC, PS, Style Steels, 1" Drop, Konis
Aluminized 2 1/4 Exhaust, Tri-Ys

PraireBronze is offline  
post #6 of 8 (permalink) Old 02-08-2017, 11:29 AM
Administrator
 
Administrator's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 678
Garage
Hey Guys,

Can you test this issue out on another browser to see if you are still seeing this issue.

Thank you so much,

~ Glenda
Administrator is offline  
post #7 of 8 (permalink) Old 02-08-2017, 01:37 PM Thread Starter
Senior Member
 
Dave R.'s Avatar
 
Join Date: Apr 2014
Location: Fairfield, Ohio
Posts: 328
I have no problem on other websites and forums. Dave R.
Dave R. is offline  
post #8 of 8 (permalink) Old 02-08-2017, 07:58 PM Thread Starter
Senior Member
 
Dave R.'s Avatar
 
Join Date: Apr 2014
Location: Fairfield, Ohio
Posts: 328
I downloaded AdFender to block the advertisements and that seems to have fixed the problem with the thumbnails. I can open them now. At least the few that I have tested so far. Maybe this will also stop the "virus warning" pages also. Dave R.
Dave R. is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Vintage Mustang Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome