This noise is driving me crazy now.. - Vintage Mustang Forums
 
Thread Tools
post #1 of 7 (permalink) Old 07-02-2017, 10:15 PM Thread Starter
Senior Member
 
Tubbster1966's Avatar
 
Join Date: Jun 2014
Location: Kitsap County, WA
Posts: 944
This noise is driving me crazy now..

It was fine for a bit, but now it's back. Only happens at slight throttle anywhere from 30 mph and up. Doesn't do it in park or neutral only under load it seems. Sounds like a click click click. Will do it when accelerating and then on deceleration, just has a sweet spot. I have a video, but don't have a way to upload it, and I'm at work so no way to do it. Anyone wanna take a look at the video I can email it?


Sent from my iPhone using Tapatalk

1966 Mustang Coupe, 289, FiTech EFI
Tubbster1966 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 7 (permalink) Old 07-02-2017, 10:34 PM
Senior Member
 
Join Date: Jan 2017
Location: The Republic of Texas
Posts: 114
Post it on YouTube then embed it
TaraFirma is offline  
post #3 of 7 (permalink) Old 07-02-2017, 11:32 PM Thread Starter
Senior Member
 
Tubbster1966's Avatar
 
Join Date: Jun 2014
Location: Kitsap County, WA
Posts: 944
Well I'll probably just put it up on The Facebook VMF which I'm sure will get lots of good comments, not. Don't want to setup a new account somewhere just to post a video.


Sent from my iPhone using Tapatalk

1966 Mustang Coupe, 289, FiTech EFI
Tubbster1966 is offline  
 
post #4 of 7 (permalink) Old 07-02-2017, 11:39 PM
Senior Member
 
LeeFred's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Arizona
Posts: 3,404
How big is the file size for the video?



I've started a blog about my car and adventures: http://65mustangfun.blogspot.com/

1965 Fastback, 289, Toploader 4 Speed, owned by me since June 1980. Originally a C-code with a C-4. 5R09C16****
LeeFred is online now  
post #5 of 7 (permalink) Old 07-02-2017, 11:59 PM Thread Starter
Senior Member
 
Tubbster1966's Avatar
 
Join Date: Jun 2014
Location: Kitsap County, WA
Posts: 944
Quote:
Originally Posted by LeeFred View Post
How big is the file size for the video?


I can't figure out what size it is on my phone and I can't upload it right now to a computer. Just uploaded it on VMF Facebook.


Sent from my iPhone using Tapatalk

1966 Mustang Coupe, 289, FiTech EFI
Tubbster1966 is offline  
post #6 of 7 (permalink) Old 07-03-2017, 08:15 AM
Senior Member
 
silverblueBP's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Ames, Iowa
Posts: 7,704
Garage
You want us to help solve your problem, but can't take the time to post information that may help.

Got it.

-Mark-

1966 Mustang 2+2

silverblueBP is online now  
post #7 of 7 (permalink) Old 07-03-2017, 01:04 PM Thread Starter
Senior Member
 
Tubbster1966's Avatar
 
Join Date: Jun 2014
Location: Kitsap County, WA
Posts: 944
Quote:
Originally Posted by silverblueBP View Post
You want us to help solve your problem, but can't take the time to post information that may help.

Got it.
Well I did post some info, just not the video. Not like I was pestering people on here to figure my problem out without the video. Just thought I'd ask.


I got it.

1966 Mustang Coupe, 289, FiTech EFI
Tubbster1966 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Vintage Mustang Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome