Emergency brake with T5 and JBA H-Pipe - Page 2 - Vintage Mustang Forums
Reply
 
Thread Tools
post #16 of 16 (permalink) Old 02-10-2019, 12:57 AM
Senior Member
 
tx65coupe's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Location: Central Texas
Posts: 2,381
Quote:
Originally Posted by cjkcue View Post
Do you guys have any problems with the cables rubbing the driveshaft? With my T5 the cables will rub on the driveshaft unless I secure them to the frame closer to the linkage.


Sent from my iPhone using Tapatalk

I had a similar problem and made tubes for the brake cables to ride in above the mufflers.


1965 Mustang 302, T5, 9 Inch
Instagram @a65stang

tx65coupe is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Vintage Mustang Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome